Szúnyoggyérítés

2018.07.13. 10:42

Ezúton értesítjük, hogy Szalkszentmárton területén földi, és légi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre, amelyre 2018 július 18 - 19. napján kerül sor.

Magyarország Kormánya elrendelte Magyarország területén történő csípöszúnyog gyérítést, melyhez fedezetet is biztosít. Az Önök részéröl a gyérítések semmilyen gazdafifisági tranzakciót nem igényelnek.

A szúnyoggyérítések koordinálásáxel a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központját bízta meg, aki a szervezésre és lebonyolításra a PMG Szúnyogkontroll Konzorciumot, mint kivitelezöt és a Pannon-Bio-Kalibra Konzorciumot, mint szakértőt választották ki.

A gyérítés földi és légi biológiai módszerekkel valamint földi és légi kémiai módszerekkel a szakértők által meghatározott területeken kell elvégezni. A biológiai gyérítés nem igényel különösebb bejelentést. Az irtás során felhasznált szer kizárólag a csfpőszúnyog IánÉkat pusztítja el, a szer a környezetre nincs káros hatással. A földi irtás során felhasznált készítmények: Coratrin, Mosquitox Fog. A légi kémiai kezelés során CORATRIN, AQUA K-OTHRIN, illetN,e MOSQIJITOX I IJLV Forte készítmények kerülnek felhasználásra. A készítmény kijuttatott formájában kizárólag rozokra wn káros hatással, melegÉrü állatokra, emberre nem wszélyes és a környezetet sem károsítja.

A 38/2003. (VII/7) EszCsM-FVM-KWM (8. melléklet) rendelet alapján kérném. hogy a iegyzói iroda még a mai napon értesítse ki a méhéaeket. Munkájuk megkönnyítése érdekében csatolunk egy méhész kiértesító formanyomtatványt.

Az Önök településén a légi kémial iśdekezés 2018. Július 18•án a napnyugtát megelőző időszakban. Tartaléknapok: 2018. július 19-20.

A földi kémiai Édekezés 2018. július 184n a napnyugta utáni időszakban kerül el€gzésre. Tartaléknapok: 2018. július 19-20.

A légi kémiai irtások az esti napnyugtát megelözö időszakban, míg a földi kémiai irtások a napnyugta utáni időszakban történnek.

Ha a méhészek kiértesítése megtörtént munkánk megkönnyítése érdekében kérjük, ielezzenek        felénk az alábbi e-mail címen: info@szempair.hu

Légi kémia:          Molnár Mihály Tel: 70/701-4884 

Földi kémia:                    Molnár Mihály Tel: 70/7014884 

Tsztelettel:

Szabó Péter

Igazgató sk