Felmérés - fejlesztésekkel kapcsolatban

2022.08.09. 14:43

Szalkszentmárton Község Önkormányzata a fenti felhívásra pályázatot nyújtott be elkerülő/gyűjtőút létesítésére, mely az 5213-as mellékút (Szalkszentmárton, Fő út) tehermentesítését kívánja megvalósítani a TSZ gépházzal szemben, a Körtó mellett, a Kádár utcán keresztül. Az előzetes számítások szerint a most beadott pályázat a jelenlegi árakkal a Kádár utcáig ad lehetőséget a kiépítésre, de további forrásokat igyekszünk teremteni a folytatáshoz. 

A forgalomba helyezés még éveket várat magára. A lehetséges források figyelemmel kísérése és elérése területrészenkénti megvalósításra ad lehetőséget, melyet igyekszünk maximálisan kihasználni. 

Természetesen éghajlatváltozási rezilencia vizsgálatot és a közútkezelővel történő egyeztetést követően kerül sor a megvalósításra, amennyiben pozitív elbírálásban részesül a beadott anyag. Az előzetes tervek szerint a beruházás megvalósítható. 

A válaszadás maximum 10 percet vesz igénybe, melyre 2022. augusztus 26-ig van lehetőség online formában, vagy a kitöltött adatlap bedobható a felnőtt háziorvosi rendelő várójában és a Polgármesteri Hivatalban kihelyezett gyűjtődobozba. 

Köszönjük, hogy segíti munkánkat! 

A tervezett projekttel kapcsolatban kérjük válaszát a következő kérdésekre: 

https://docs.google.com/forms/u/0/d/e/1FAIpQLSfV4NMzRjiLxbj8gALeg91G2QlA_pxfXr9FqJW-rAB6t6lbaw/formResponse